Megkezdődtek a gyakorlati vizsgák az Inczédyben!

Május utolsó heteiben megkezdődtek a szakmai vizsgák gyakorlati vizsgarészeinek teljesítése. Intézményünkben ebben a tanévben elsőként az Informatikai rendszergazda, az Épületgépész technikus és a Festő, mázoló tapétázó tanulók mutathatták meg , hogy mit tudnak a gyakorlatban.

A leendő Informatikai rendszergazdák számítógép-hálózati ismeretek mellett a szerver operációs rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos  tudásukról is számot adtak.

kép 04kép 10

Az Épületgépész technikusokra fűtési rendszerek méretezésével kapcsolatos feladatok megoldása várt.

A Festő, mázoló tapétázók alkotásait még sokáig csodálhatjuk, mivel hagyományosan egy tanterem kifestése várt a vizsgázókra. A szigorú szakmai vizsgabizottság szemei előtt fokozatosan szépülő terem látványa mind a vizsgázókat, mind a felkészítő tanárok elégedettségét kivívta.

kép 02kép 11

A következő napokon a szárazépítőkön volt a sor, hogy megmutassák mit tudnak. Egy komplex, háromoldalú és mennyezettel ellátott szerkezetet kellett kiépíteni, majd gipszkarton-burkolattal ellátni.

kép 23kép 30

A hét második felében az Informatikai rendszerüzemeltetőkön, a Logisztikai ügyintézőkön és a Logisztikai és szállítmányozási ügyintézőkön volt a sor.

kép 38