LOGISZTIKAI VETÉLKEDŐ – NEM SZAKMAI SZEMMEL

LOGISZTIKA

2018. január 18-án iskolánkban logisztikával kapcsolatos vetélkedő volt a jelenlegi 7. és 8. osztályosok számára. Ez alkalommal már a második forduló került megrendezésre, mert az első egy on-line megmérettetés volt.

A rendezvény célja a logisztika életszerű magyarázata, és az érdeklődés és figyelem felkeltése a szakma iránt. A versenyt a logisztikai tárgyakat tanító tanárok szervezték és nagy szerepet játszottak a feladatok összeállításában, a szervezésben és lebonyolításban a 2/14/A osztály e szakmával foglalkozó tanulói.

Rendkívül jó hangulatú, érdekes feladványokat felvonultató verseny volt, ahol nemcsak a tudás, hanem az ügyesség, gyorsaság és kreativitás is hozzájárult az eredményhez.

Nemcsak a versenyzők, hanem az őket elkísérő tanárok, szülők, barátok, illetve az iskolánk jelen lévő tanárai is kedvet kaptak a feladatok kipróbálásához és megoldásához. A versenyzők kimagasló eredményeket értek el, a sorrendiséget eldöntő pontkülönbség minimális volt.

A legfontosabb azonban az, hogy remek légkörű izgalmakkal teli két órát töltöttünk el, ahol széleskörű információt kaptak a résztvevők a logisztikáról, és reméljük, jó hírünket tovább viszik, és sok tanulónak jön meg a kedve e szakma tanulásához.

Szegedi Józsefné történelem-angol tanár