Szakgimnázium

Szakgimnáziumi képzés 4+1 év nappali tagozaton

Read More

Szakközépiskola

Szakközépiskolai képzés 3+2 év nappali tagozaton

Read More

Felnőttoktatás

Iskolarendszerű felnőttoktatás, esti munkarend szerint.

Read More

“ÉRTED-ÉRTED?” ALAPÍTVÁNY

Alapítvány logo

Köszönettel vesszük adójának 1%-os felajánlását!

Az alapítvány adószáma: 18799956-1-15

Az alapítvány működési területe: A Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 4400 Nyíregyháza, Árok utca 53.

Az alapítvány célja, tevékenysége:

Hátrányos és veszélyeztetett tanulók segítése

 • Az alapítvány tartós és közérdekű célja az iskola hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között élő szülők gyermekének – ha magatartása és tanulmányi eredménye miatt arra érdemes – anyagi támogatása.
 • Hátrányos körülmények között élő tanulók tanulmányi előmenetelének segítése, a szülők anyagi terhei egy részének átvállalása.
 • A tanulási kudarcnak kitett tanulók felzárkóztatását segítő programok támogatása.
 • A tanulók fejlődését veszélyeztető körülmények megelőzését, feltárását, megszűntetését segítő programok díjazása.
 • A prevenciót segítőszemléltető eszközök vásárlása. A megelőzésben részt vevő előadók jutalmazása.
 • A nem magyar állampolgárságú és roma tanulók beilleszkedésének segítése.

Tehetséggondozás

 • Kiemelkedő tanulmányi eredmények díjazása.
 • A tanintézet hírnevét öregbítő sikerekben résztvevő tanulók anyagi elismerése.
 • A szaktárgyi és szakmai versenyeket elért tanulók oktatóinak, felkészítő tanárainak jutalmazása.
 • A kiemelkedő kulturális és sporteredményeket elért tanulók, valamint a felkészítőik munkájának anyagi elismerése.

Egyéb célok

 • Az iskolai rendezvények és ünnepélyek színvonalának eléréséhez szükséges eszközök beszerzésének támogatása.

 

“SZERETEM A SZAKMÁM” ORSZÁGOS PÁLYÁZAT

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatok Országos Szövetsége által kiírt „Szeretem a szakmám” országos pályázaton a négyfős épületgépész (12.A.) csapatunk első helyet szerzett. A kiírás szerint látványos formában kellett a diákoknak bemutatni, miért szeretik a szakmájukat, hogyan használnák fel a tudásukat a létesítménygazdálkodási iparágban. A csapat egy rövid videóval nyert a pályázaton. Az áprilisi díjátadásról is be fogunk számolni. Gratulálunk!

 

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

 

BENCS MEGYEI VERSENY

Iskolánkból Nyikita László és Gál jános 11/5 osztályos festő, mázoló és tapétázó tanulók vettek részt a Bencs László középiskolában rendezett megyei versenyen, melyen tanulóink III. helyezést értek el.

Gratulálunk az elért eredményhez!

29388815_1448361095273774_4534757106842075136_o DSC_9461

MÁRCIUS 15. ÜNNEPSÉG

Iskolánk dísztermében került megrendezésre az 1848. március 15-i ünnepség. Tanulóink színvonalas műsorral emlékeztek a forradalom eseményeire. A műsort rendezte Simon Miklósné tanárnő.

 

KARRIER ÉS BUSINESS COACH

Szegediné Dankó Edina business coach osztályfőnöki órák keretében tartott előadást iskolánk végzős osztályaiban az állásinterjúról. Érdekes és hasznos részleteket tudhattak meg tanulóink az interjúra való felkészülés, a bemutatkozás, a megjelenés fortélyairól, a verbális és nonverbális kommunikáció jelentőségéről.

 

kép 11

kép 15

ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ

2018. február 22.

“Who knows more about Australia and New Zealand” címmel angol nyelvi versenyt rendeztünk a Nyíregyházi Szakképzési Centrum iskoláinak.

A verseny két fordulós volt. Az első forduló még novemberben projketek formában, egy kiállítási anyag elkészítése volt az adott témában.

A projektmunka nyertese a Kiwi Bird’s Team csapata. Tagjai: Szabó Gyula László, Jenei Rebeka Ágnes, Fekete Bettina, Madár Genovéna Kitti. Felkészítő tanár Szegedi Józsefné. (Inczédy)

A második fordulóra az Inczédy dísztermében került sor 10 csapat részvételével. A rendezők szendvicsekkel, üdítőkkel kedveskedtek. A szünetben kérdésekre feltett sikeres válaszok után a  tanulók  zsákbamacska ajándékot kaptak.

A verseny eredménye:

I. helyezett: Explorers csapat: Tóth Marcell, Medve Nikolett, Prokop Ernő, Tomasovszky Melinda. Felkészítő tanár: Tajthy Judit (ÉVISZ)

II. helyezett: Perry the Platypus: Faragó Kinga, Huszti Péter, Panykó Patrik, Vizi Máté. Felkészítő tanár: Csorbáné Kurucz Mária (ÉVISZ)

III. helyezés: Super Troop csapat: Balogh Bianka, Németh Virág, Koleszár Gréta, Simon Dóra. Felkészítő tanár: Glovácsné Nagy Brigitta. (Zay)

IV: helyezés: Kings of the Night csapat: Lisovszki István Marcell, Tamás Gergő, Gálik Sándor, Liszkai Elek. Felkészítő tanár: Oláh Marianna. (ÉVISZ)

 

FEBRUÁR 25. A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

Iskolánkban videófilm vetítéssel, képes kiállítással és tanári tájékoztatóval emlékezünk meg a kommunizmus áldozatairól.

A témát összefoglaló ppt vetítés:

Kommunizmus

Képek a kiállításról:

 

SZÉPÜL ISKOLÁNK

Felújítási munkálatok folynak iskolánkban. A régi C épület külső felújítása után most a belső rekonstrukciók vannak folyamatban. A munkálatokat a 9. évfolyamos festő, mázoló és tapétázó csoport tanulói végzik, a tantermek festésével gyakorolják szakmájukat.